Subir
CE_Bcn2019

9 marzo

Lugar

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona
C/Mallorca, 283 (cant. amb Roger de Llúria)
08037 Barcelona
www.icab.cat

Metro: Girona L-4, Diagonal L-3
Bus: H10, 6, 33, 34, 39, 45 and 47

Programa

Puedes descargar la invitación en pdf, que incluye el programa detallado, desde aquí:
The Cambridge Experience Barcelona 2019

The Cambridge Experience Barcelona 2019

This training event for teachers has already taken place.

See you at our next Cambridge Experience!

***

 

One Classroom for All

Cambridge University Press y Cambridge Assessment English et convidan a The Cambridge Experience Barcelona 2019, una jornada de formació per a professors d'anglès.

Apunta’t-hi! Hi haurà una rifa entre els assistents i, si tens sort, pots guanyar una caixa d'experiències o un lot de llibres Cambridge que trïis valorat en 300€!

Actualització 26/02/2019: Tingueu en compte que l’ordre dels ponents ha canviat. Anne Robinson serà la primera ponent amb “Support, Challenge and Choice” de 10:00 a 11:00 i Simon Ward tancarà l’esdeveniment amb “One Classroom for All” començant a les 12.45.

Per què són diferents i úniques les Cambridge Experience?

  • Per la creació de les sessions, els nostres teacher trainers s’han inspirat en la seva experiència impartint formació als centres educatius durant tot l’any.
  • Posem als professors al centre de les activitats perquè visquin en primera persona l’experiència dels seus alumnes.
  • Recreem l’aula col·laborativa en sessions que el professorat assistent ja està valorant molt positivament pels beneficis reals en el seu dia a dia.
  • El contingut prové de situacions de classe genuïnes a càrrec de formadors que coneixen de primera mà els reptes diaris del professorat.
  • L’anglès es converteix en el vehicle per ensenyar als nostres alumnes a preparar-se per la vida real, explorant conceptes com la resiliència, l’autonomia i la responsabilitat.
  • Contribuïm a millorar la confiança del professor per a experimentar dins l’aula en un ambient relaxat i on se sentirà amb el suport necessari - l’animem a col·laborar i involucrar-se de manera voluntària en les activitats.

Preparat per viure una experiència única?

Sign Up

Datos del profesor

* Campos requeridos

Datos del centro

Deseo recibir noticias e información sobre promociones, productos, servicios y eventos de Cambridge University Press & Assessment.