Subir
CExp_Bcn_2018

7 abril

Lloc / Lugar

Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona
C/Mallorca, 283 | 08037 Barcelona
www.icab.cat

Metro: Girona L-4, Diagonal L-3
Bus: H10, 6, 33, 34, 39, 45 and 47

Programa

The Cambridge Experience Barcelona 2018

The Cambridge Experience Barcelona 2018

Coming together, working together, succeeding together

Cambridge University Press et convida a The Cambridge Experience Barcelona 2018, una jornada de formació per a professors d'anglès.
Vine amb nosaltres a gaudir d’un matí ple d’idees útils i pràctiques en un ambient relaxat. Amb xerrades sobre la metodologia de l’ensenyament de l’anglès que t’ofereixen l’oportunitat d’intercanviar idees i tenir una agradable 'Cambridge Experience'.

Apunta’t-hi! Hi haurà una rifa entre els assistents i, si tens sort, pots guanyar un lot de llibres Cambridge que trïis valorat en 300€!

Actualització 23/03/2018: la tercera xerrada que estava originalment programada ha estat substituida per una de nova,  Who Do We Think They Are: Reaching and Teaching our Learners, amb Andrea Tolve i Mark Meredith. Pots descarregar-te el programa actualitzat a l’enllaç que apareix a la caixa de la dreta d’aquesta pàgina.

****

Cambridge University Press te invita a The Cambridge Experience Barcelona 2018, una jornada de formación para profesores de inglés.
Únete a nosotros en una mañana de ideas útiles y prácticas en una atmósfera relajada. Con charlas que se centran en la pedagogía y que también te ofrecen la oportunidad de intercambiar ideas y tener una agradable 'Cambridge Experience'.

¡Apúntate! Habrá un sorteo entre los asistentes, ¡si tienes suerte podrías ganar un pack de libros Cambridge de tu elección valorado en 300 euros!

Actualización 23/03/2018: la tercera charla que estaba originalmente planeada ha sido sustituida por una nueva,  Who Do We Think They Are: Reaching and Teaching our Learners, por Andrea Tolve y Mark Meredith. Puedes descargarte el programa actualizado del enlace que aparece en la caja a la derecha en esta página.

Sign Up

Datos del profesor

* Campos requeridos

Datos del centro

Deseo recibir noticias e información sobre promociones, productos, servicios y eventos de Cambridge University Press & Assessment.